2-PACK Boxkussen Micro – Wit

12,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8717456003203 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie 2-PACK Boxkussen Micro

Op zoek naar een kussen dat uitmuntend bij je past? Dit stevige kussen biedt extra support aan je hoofd en nek, zodat je gedurende de hele nacht in de volmaakte slaaphouding ligt en dus fris en fruitig wakker wordt.

Materiaal
De tijk van dit heerlijke boxkussen is gemaakt van 100% microvezel. Het equipage is uniek zacht op je huid, soepel en houdt de warmte goed vast. De tijk is ook voorzien van een ritssluiting; zo kun je zelf ook nog de inhoud doseren.

De vulling van dit kussen bestaat uit 100% syndonfill holle vezel. Dit maakt het kussen ontzettend zacht en extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling de foutloze ondersteuning, ventilatie en is het vormvast.

Het hoofdkussen is daarnaast tevens nog eens anti-allergisch; de holle vezels zijn een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën.

Slaaphouding
Dit hoofdkussen is bekwaam voor zijslapers en rugslapers. 

Boxkussen
Boxkussens zijn ontzettend geschikt voor volk met rug- en/of nekklachten. Een boxkussen heeft in tegenstelling tot een standaard hoofdkussen namelijk een opstaande rand, welke het gat tussen je nek en hoofd uitmuntend opvult. Vooral door rug- en zijslapers wordt een boxkussen altijd als fijn ervaren.

Overige informatie
Om de vulling van je kussen luchtig en fris te houden, schud je het kussen dagelijks op. Mocht het nodig zijn is het kussen zelfs te wassen in de wasmachine op een optimale temperatuur van 40°C. Hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

Kleur

Ritssluiting

Ja

Wasvoorschrift

Ja, op 40° C

Geschikt voor droger

Ja, lage temperatuur

Slaaphouding

Materiaal tijk

100% Polyester Microvezel

Eigenschap

, ,

Materiaal vulling

Stevigheid

Medium

Vulgewicht

800 gram

EAN

8717456003203

Denk ook aan...