3D Air Dekbed – All Season – 240 x 200

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8717472015198
Beschrijving

3D Air Dekbed – All Season

Materiaal
De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% Microvezel. De tijk is een belangrijk onderdeel van het dekbed, de tijk is de buitenkant van het dekbed die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen. Deze tijk neemt uitmuntend natheid op en valt lekker soepel! 

De vulling bestaat uit polyester holle vezel. Deze vulling is lucht circulerend en ademend zo kom je buitengewoon de nacht door.

Daarnaast is het dekbed gefabriceerd van gerecyclede materialen – rPET. rPET is gerecycled polyethyleentereftalaat (PET), oftewel materiaal dat is ontworpen van eerder ingezet PET-plastic. Zo kruip je met een extreem gevoel je bed in!

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 3. Warmteklasse drie is een licht dekbed welke ingezet kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor gegadigden die het niet gauw te koud hebben. 

Overige info
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed kostelijk fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten. Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

EAN

8717472015198