3D AIR Hotel Oplegmatras – 80 x 200

19,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242007105 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie 3D AIR Hotel Oplegmatras

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Het helpt je om je batterijen weer op te laden zodat je de volgende dag fris en fruitig opstaat. Het mooiste slaaprecept bestaat uit 2 ingrediënten: een comfortabel bed en een fijn matras. 

Veel volk selecteren er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen, neemt vocht en vuil op en je hebt (mits je twee losse 1-persoons matrassen eronder hebt liggen) geen last meer van een naad in het midden.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 700 gr/m² polyesterdons. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, nattigheid en bacteriën in woning kunnen longinfecties onder andere astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit topmatras ook fijn voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras bestaat uit micropercal welke satijn is geweven. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen. De tijk is te wassen op 40 graden 

Ventilatieband
Wat additionele uitermate is aan dit oplegmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al vlug zweten en dat is natuurlijk niet erg comfortabel. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras hierdoor ademt, zorgt het tevens voor absolute lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

Dikte en Bevestiging
Het oplegmatras heeft een dikte van 2/3 cm. Ook heeft dit topmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het topmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je rechtmatigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Leveringen
Standaard leveringen door heel Nederland en België.

Voorwaarden
Let op: het topmatras kan niet geretourneerd worden

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Micropercal

Materiaal kern

Polyesterdons

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719242007105