3D AIR Hotel Oplegmatras – 80 x 210

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242007112 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie 3D AIR Hotel Oplegmatras

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Het helpt je om je batterijen weer op te laden zodat je de volgende dag vrolijk en fruitig opstaat. Het voornaamste slaaprecept bestaat uit 2 ingrediënten: een gemakkelijk bed en een fijn matras. 

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er vele voordelen aan zitten. Zo heb je additionele luxe waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen, neemt natheid en vuil op en je hebt (mits je twee losse 1-persoons matrassen eronder hebt liggen) geen last meer van een naad in het midden.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 700 gr/m² polyesterdons. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woonhuis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit topmatras bovendien geschikt voor volk met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras bestaat uit micropercal welke satijn is geweven. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen. De tijk is te wassen op 40 graden 

Ventilatieband
Wat extra eigenaardig is aan dit oplegmatras is dat deze is voorzien van een 3D ventilatieband. Zonder ventilatie ga je ’s nachts al spoedig zweten en dat is robuust niet erg aangenaam. In de unieke 3D ventilatieband zitten speciale ventilatieschachten voor verkoeling. Omdat het oplegmatras om die reden ademt, zorgt het tevens voor maximale lucht- en vochtcirculatie voor het behoud van het matras. 

Dikte en Bevestiging
Het oplegmatras heeft een dikte van 2/3 cm. Ook heeft dit topmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het topmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Leveringen
Standaard leveringen door heel Nederland en België.

Voorwaarden
Let op: het topmatras kan niet geretourneerd worden

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja

Materiaal tijk

Micropercal

Materiaal kern

Polyesterdons

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719242007112