ADEMEND ZOMERDEKBED SILVER STAR – 200 X 200

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909023905 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie ADEMEND ZOMERDEKBED SILVER STAR – 200 X 200

Dit is een gezellig dekbed om de warme zomernachten door te komen!

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gebouwd van 100% polyester. Polyester is erg soepel en zacht, dit verhoogt het slaapcomfort. 

Dit dekbed is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze holle vezels zijn licht van gewicht, hierdoor valt het dekbed comfortabel soepel over je heen! Ook is het dekbed heerlijk luchtig.

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit één goedkoop en is bekwaam voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen benuttigen. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te gebruiken; let bij het maken van je keuzemogelijkheid extreem op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed écht is. Zo besluit je altijd een dekbed wat ideaal bij jouw voorkeur past. 

Warmteklasse
Dit lichte dekbed heeft warmteklasse 4. Warmteklasse vier is de koelste warmteklasse die er is; het is een zeer luchtig dekbed dat goed is voor tijdens warme maanden, of als je het gewoon gauw warm hebt. 

Overige info
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker vrolijk. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

EAN

8719909023905