Aloe Vera

32,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666815461
Beschrijving

Informatie Aloe Vera

De Aloë Vera is gemakkelijk in leven te houden en heeft veel voordelen voor je gezondheid. De Aloë Vera zuivert de lucht in de kamer. Om die reden zal de er altijd een schone en vrolijke lucht aanwezig zijn. Daarnaast geeft deze plant in tegenstelling tot andere planten, juist ’s nachts de meeste zuurstof af, dit kan helpen tegen slapeloosheid en betere en diepere slaap.

Standplaats
Je kan een Aloë Vera in de halfschaduw, maar mede in de volle zon zetten. De kamerplant kan namelijk mede heel ultiem onmiddelijk zonlicht verdragen. Let wel, op een lichte plaats zal de plant sneller groeien en dus ook meer water verbruiken.

Water geven
De Aloë Vera kan betrouwbaar tegen droogte. Ze heeft maar weinig water nodig, doordat de plant het water kan opslaan in zijn bladeren. In de periode tussen april en oktober heeft de plant een beetje water nodig om te voorkomen dat de wortelkluit geheel uitdroogt. In het najaar en de winter staat deze vetplant het liefst weken zonder water.

Herkomst & info
De Aloë Vera komt van oorsprong uit het Midden-Oosten, maar deze vetplant of succulent is momenteel wijdverspreid in de Caraïben, Midden-Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondjes, zonnebrand en cosmetica.

Optioneel: Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Een veilige reis onmiddelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend zeker op vakantie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je aanvullende optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is fijn voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding eenvoudig mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus comfortabel te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

19 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw / zon

Waterbehoefte

Giftig

Nee

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666815461