Anti-Allergisch Comfort Dekbed – All Season – 200 x 200

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909044627 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Anti-Allergisch Comfort Dekbed – All Season

Een mooi dekbed hoeft helemaal niet duur te zijn! Dat bewijst dit dekbed maar eens! Ben je op zoek naar een mooi enkel dekbed die prettig warm is en soepel om je heen valt? Lees vooral verder!

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk zogenoemd. De tijk van dit dekbed is gefabriceerd van 100% microfiber. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed soepel om je heen valt, eigenaardig om elke nacht beneden weg te kruipen.

De vulling van dit dekbed is gefabriceerd van 100% polyester holle vezel met een vulgewicht van 375 gr/m². De vezelvulling geeft het comfort van dons met de praktische kenmerken van synthetisch materiaal: wasbaar en knappe vochtregulatie!

Daarnaast is het dekbed anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit dekbed!

Enkel dekbed
Is je slaapkamer het hele jaar door even zomers (of koud), dan is een enkel dekbed zoals deze een geschikt keuzemogelijkheid. Een enkel dekbed bestaat immers uit één voordelig en is dus het hele jaar door geschikt te benuttigen dankzij de betrouwbare isolatie. Daarom worden enkele dekbedden tevens wel ‘All Year’ dekbedden zogenoemd. 

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2 en is daardoor heel het jaar door betrouwbaar.

Overige info
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed ontzettend fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.

Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

Wasvoorschrift

Wasbaar op 60°C

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Sanitized microfiber

Eigenschap

, ,

Materiaal vulling

Vulgewicht

375 gr/m²

EAN

8719909044627