Appelvijg ‘Clusia Rosea Princess’

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666805066 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Appelvijg ‘Clusia Rosea Princess’

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de Clusia een echte groene bodyguard is! Ze neutraliseert schadelijke stoffen door deze op te nemen en in haar wortels af te breken. De Clusia maakt de lucht gezonder door CO² om te zetten in zuurstof. Ook verbetert ze de luchtvochtigheid door haar regulerende verdampingsproces. Ze vermindert stress en zorgt voor een betrouwbare atmosfeer!

Standplaats
De Clusia Princess is een aantrekkelijke plant voor consumenten die van gemak houden! In een verwarmde woonkamer, bij minimaal zestien graden ontwikkel ze het eersterangs. Zet haar zo licht misschien, zonder ogenblikkelijk zonlicht. Op een wat donkere plaats kan ze mede juist groeien, ze hoort bij zichzelf gewoon aan.

Water geven
Het liefst een natte grond, geef één keer per week water en voorkom dat de potkluit uitdroogt. Het mooiste is dat de grond donker bruin is, dan weet je dat het niet te droog is. Als de grond zwart is, is de aarde te vochtig.

Herkomst & info
De Clusia is familie van de Clusiaceae en komt oorspronkelijk voor in de wildernissen van de Caraïben, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Leuk om te weten: in haar natuurlijke habitat kan ze tot wel 25 meter hoog worden!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de inkoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer info.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra optimaal voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding comfortabel mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 milliliter.

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers afgezonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op reis. 

Highlights
– Levering op maten; verzekerd van een goede vakantie voor slechts €9,99
– Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende items
– Levering op de Waddeneilanden is helaas niet misschien
– Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 45 – 55 centimeter
– De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Groene kamerplanten

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666805066