Athlete Ergo Hoofdkussen

99,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242007211 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Athlete Ergo Hoofdkussen

Vulling
De tijk van dit lekkere kussen is ontworpen van 100% polyester met 3D mesh.  De outlast technologie maakt benuttigd van, ergonomische materialen(PCM). Hierbij wordt er teveel geproduceerde lichaamswarmte opgenomen en weer afgegeven wanneer dit nodig is. Outlast vermindert oververhitting en transpiratie. Omdat er ’s nachts geen temperatuurschommelingen meer ontstaan, wordt je niet meer zo veelvoorkomend wakker doordien je het te heet of te koud hebt. Hierdoor slaap je leuker en sta je geschikt uitgerust op.

Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting; zo is de tijk van het kussen probleemloos wasbaar.

Het hoofdkussen is gevuld met 100% traagschuim.  Traagschuim reageert op je lichaamstemperatuur en neemt zo geleidelijk de contouren van je hoofd en nek aan, dit heeft een positieve invloed op je bloedsomloop en eventuele gevoelige spieren.

Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 1200 gram per m²  traagschuim en is hierdoor juist voor zijslapers en rugslapers.

Overige info
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling heerlijk fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 °C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het overgedragen in een chique verpakkingsmateriaal. De bijzondere afmeting van dit kussen;  61 x 41 x dertien cm,  past geschikt in een kussensloop van 60 x 70 cm.

Extra informatie
Merk

Ritssluiting

Ja

Wasvoorschrift

maximaal 40°C

Geschikt voor droger

Nee

Slaaphouding

Materiaal tijk

100% polyester met 3D mesh

Eigenschap

Materiaal vulling

Stevigheid

Medium/stevig

Vulgewicht

1200 gram/m²

EAN

8719242007211

Denk ook aan...

-20%
399,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken