Bartafel Edge – Bruin

399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2504/15
Beschrijving

Informatie Bartafel Edge

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafel voor in jouw eethoek? Dan hebben wij nu de industriële bartafel Edge voor jou!

De bartafel is 147 centimeter breed en rond de 80 centimeter diep, met een variatie van 10 centimeter in verband met de authentieke vorm van de boomstam welke op ambachtelijke aanpak is gecreëerd.

Materiaal
Het bovenblad is uitgevoerd in 25 millimeter dik acaciahout. Het blad is blank afgelakt, wat beveiliging biedt tegen vocht en vuil. Het U-frame is van grijs gepoedercoat staal. De combinatie van het blad en het raamwerk geven de bartafel een stoer en modieuze karakter. 

Unieke eigenschappen
Iedere tafel is exceptioneel, omdat deze tafels met de hand gemaakt zijn. Het kan dan ook zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in bouw of kenmerk vertonen. Dit getuigt van het unieke kenmerk van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is afgewerkt met een meubelolie. Deze afwerking biedt protectie, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig tevens zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in perfecte staat te houden. Bovendien behoudt het blad om die reden ook mooier en langer zijn originele kleurschakering, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme tint zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te plaatsen. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Bartafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

92 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2504/15