Basic Oplegmatras Carbon – 160 x 200

49,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017782 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Basic Oplegmatras Carbon

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er menig voordelen aan zitten. Zo heb je additionele comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt natheid en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras bovendien anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woning kunnen longinfecties bijvoorbeeld astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook goed voor publiek met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van carbon. Deze stof heeft thermo regulerende eigenschappen, waardoor dit oplegmatras zich kan aanpassen aan je lichaamstemperatuur. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen. Door de anti-stressdraad welke door dit oplegmatras verweven zijn zal je doezelen als een koning(in).

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Het oplegmatras is zo’n 2-3 cm dik.

Daarnaast wordt het oplegmatras gebracht in een luxueuze bewaartas.

Home99
Home99 streeft naar een overmatige en ongestoorde nachtrust. Wij waken ervoor dat op tijd naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de eersterangs kwaliteit producten voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel, Carbon

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909017782