Basic Oplegmatras Carbon – 80 x 200

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017751
Beschrijving

Veel gegadigden kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je leuker en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt nattigheid en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras mede anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, natheid en bacteriën in woonruimte kunnen longinfecties bijv. astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras mede geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van carbon. Deze stof heeft thermo regulerende kenmerken, waardoor dit oplegmatras zich kan aanpassen aan je lichaamstemperatuur. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen. Door de anti-stressdraad welke door dit oplegmatras verweven zijn zal je dromen als een koning(in).

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Het oplegmatras is zo’n 2-3 centimeter dik.

Daarnaast wordt het oplegmatras gebracht in een comfort bewaartas.

Home99
Home99 streeft naar een ideale en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijdruimte naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de voornaamste kwaliteit items voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

Geschikt voor droger

Ja, lage stand

Materiaal tijk

Microvezel, Carbon

Materiaal kern

Polyester holle vezel

Hardheid

Zacht

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40 °C

EAN

8719909017751

Denk ook aan...

-60%
17,99

6 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-38%
24,99

6 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-31%
-34%
16,50

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-27%
-72%
49,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen