Basic Oplegmatras Micro – 160 x 200

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017737 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Basic Oplegmatras Micro

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras tevens anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën thuis kunnen longinfecties onder andere astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras tevens goed voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is ontwikkeld van microvezel. Dit equipage zorgt ervoor dat het oplegmatras gemoedelijk soepel om je heen valt en gemoedelijk luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras overgedragen in een luxueus bewaartas.

Home99
Home99 streeft naar een perfecte en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijdruimte naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de belangrijkste kwaliteit artikelen voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

EAN

8719909017737

Denk ook aan...

-50%
-40%