Basic Oplegmatras Micro – 180 x 200

39,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017744 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Basic Oplegmatras Micro

Veel volk kiezen er hedendaags voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er verscheidene voordelen aan zitten. Zo heb je extra luxe waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt vocht en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras bovendien anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in woonhuis kunnen longinfecties bijv. astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras mede betrouwbaar voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is ontwikkeld van microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het oplegmatras comfortabel soepel om je heen valt en ontzettend luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras vier elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Overige informatie
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras bezorgd in een luxe bewaartas.

Home99
Home99 streeft naar een uitmuntende en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijd naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de mooiste kwaliteit producten voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

EAN

8719909017744

Denk ook aan...

-27%
54,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-23%
-23%
-25%
-50%
19,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%
29,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen