Basic Oplegmatras Micro – 90 x 200

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909017713 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Basic Oplegmatras Micro

Veel gegadigden kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, doordat er vele voordelen aan zitten. Zo heb je extra comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen en neemt nattigheid en vuil op.

Vulling
Dit oplegmatras heeft een vulling van 400 gr/m² polyester holle vezel. Daarnaast is dit oplegmatras ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is dit oplegmatras ook bekwaam voor volk met luchtwegproblemen.

De tijk van het oplegmatras is gemaakt van microvezel. Dit equipage zorgt ervoor dat het oplegmatras lekker soepel om je heen valt en gezellig luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van het oplegmatras, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor waakt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Dit oplegmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het oplegmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je gerechtvaardigde nachtrust.

Overige info
Het oplegmatras kan in de wasmachine worden gewassen op een optimale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt het oplegmatras geleverd in een prachtige bewaartas.

Home99
Home99 streeft naar een ideale en ongestoorde nachtrust. Wij zorgen ervoor dat op tijd naar bed gaan nooit meer een straf is. Dit door de voornaamste niveau artikelen voor een mooi prijsje aan te bieden!

Extra informatie
Merk

EAN

8719909017713