Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed – 200 x 200 cm – Wit

179,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909023998 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed – 200 x 200 cm

Dekbed:

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is ontworpen van 100% microvezel. Dit equipage zorgt ervoor dat het dekbed zacht is en soepel om je heen valt. Heerlijk om elke nacht beneden weg te kruipen.

Dit dekbed is gevuld met 100% syndonfill polyester vezel. Deze vulling is luchtcirculerend, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je gemakkelijk de nacht door.

Daarnaast is het dekbed anti-allergisch; de polyester gel vezel is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan mede niet terug vinden in dit dekbed!

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit één laag en is fijn voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen gebruiken. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te benuttigen; let bij het maken van je keuzemogelijkheid volslagen op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed écht is. Zo besluit je altijd een dekbed wat foutloos bij jouw voorkeur ressorteert. 

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2. Warmteklasse 2 is een licht dekbed welke benuttigd kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet vlug te koud hebben. 

Overige info
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed excentriek fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.


Hoofdkussens:

Vulling
De tijk van dit aangename kussen is vervaardigd van 100% microvezel. Hierdoor voelt het kussen gemoedelijk zacht en koel aan, zo onderga je het ultieme slaapcomfort.

Het hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze tot bolletjes gedraaide vezel voelt zeer zacht aan en is additionele veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. 
Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 700 gram per m² polyester holle vezel en is om die reden goed voor zijslapers, rugslapers en buikslapers.

Overige info
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

Kleur

Wasvoorschrift

40 graden

Geschikt voor droger

Ja op lage stand

Materiaal tijk

Microvezel

Eigenschap

, , ,

Materiaal vulling

Vulgewicht

400 gram per m2

EAN

8719909023998