Bladcactus ‘Epiphyllum Pumilum’

23,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826085 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Bladcactus ‘Epiphyllum Pumilum’

Deze hangplant is een echte aankoop voor je groene assortiment. Epiphyllum is een tropische cactus die elke woonkamer algeheel afmaakt. De plant wordt veelvoorkomend als sierplant gekweekt vanwege de fraaie bladeren.

Standplaats
Deze bladcactus kan op een half schaduw tot lichte plek hangen. De plant kan niet in de volle zon.

Water geven
Deze hangplant heeft niet te veel water nodig. Zorg ervoor dat de grond extreem droog is voor je hem een scheutje water geeft.

Herkomst & item info
De Epiphyllum pumilum is een prachtige hangplant mede wel de bladcactus zogenoemd, die afkomstig is uit Mexico en Guetemala. De Epiphyllum ressorteert tot de cactusfamilie en wordt voldoende een vetplant zogenoemd. 

Een veilige vakantie onmiddelijk vanaf de tuinier
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met genoeg zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding probleemloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw , lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826085

Denk ook aan...

-50%
-20%