Bladcactus ‘Epiphyllum Pumilum’

23,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826085
Beschrijving

Informatie Bladcactus ‘Epiphyllum Pumilum’

Deze hangplant is een echte inkoop voor je groene voorraad. Epiphyllum is een tropische cactus die elke woonkamer vol afmaakt. De plant wordt frequent als sierplant gekweekt vanwege de mooie bladeren.

Standplaats
Deze bladcactus kan op een half schaduw tot lichte plek hangen. De plant kan niet in de complete zon.

Water geven
Deze hangplant heeft niet te veel water nodig. Zorg ervoor dat de aarde volslagen droog is voor je hem een scheutje water geeft.

Herkomst & item info
De Epiphyllum pumilum is een prachtige hangplant ook wel de bladcactus genoemd, die afkomstig is uit Mexico en Guetemala. De Epiphyllum behoort tot de cactusfamilie en wordt voldoende een vetplant genoemd. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden direct vanuit de tuinier verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met genoeg zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op vakantie in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra ultiem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bruikbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus domweg te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw , lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826085