Bladcactus ‘Epiphyllum Pumilum’

23,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666826085 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Bladcactus ‘Epiphyllum Pumilum’

Deze hangplant is een echte aanschaf voor je groene verzameling. Epiphyllum is een tropische cactus die elke woonkamer compleet afmaakt. De plant wordt frequent als sierplant gekweekt vanwege de uitstekende bladeren.

Standplaats
Deze bladcactus kan op een half schaduw tot lichte plek hangen. De plant kan niet in de complete zon.

Water geven
Deze hangplant heeft niet te genoeg water nodig. Zorg ervoor dat de aarde extreem droog is voor je hem een scheutje water geeft.

Herkomst & product informatie
De Epiphyllum pumilum is een prachtige hangplant tevens wel de bladcactus genoemd, die afkomstig is uit Mexico en Guetemala. De Epiphyllum behoort tot de cactusfamilie en wordt voldoende een vetplant genoemd. 

Een veilige reis meteen vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de teler vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid verpakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is betrouwbaar voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding domweg mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je veel voeding om royaal een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus gemakkelijk te doseren. Inhoud 500 milliliter.

 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw , lichte plaats

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666826085