Boxkussen Micro

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8717456003203
Beschrijving

Boxkussen Micro

Op zoek naar een kussen dat ideaal bij je past? Dit stevige kussen biedt extra ondersteuning aan je hoofd en nek, zodat je gedurende de hele nacht in de uitmuntende slaaphouding ligt en dus onbevangen en fruitig wakker wordt.

Materiaal
De tijk van dit heerlijke boxkussen is gebouwd van 100% microvezel. Het materiaal is lekker zacht op je huid, soepel en houdt de warmte volslagen vast. De tijk is eveneens voorzien van een ritssluiting; zo kun je zelf mede nog de inhoud doseren.

De vulling van dit kussen bestaat uit 100% syndonfill holle vezel. Dit maakt het kussen ontzettend zacht en extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling de perfecte ondersteuning, ventilatie en is het vormvast.

Het hoofdkussen is daarnaast ook nog eens anti-allergisch; de holle vezels zijn een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën.

Slaaphouding
Dit hoofdkussen is betrouwbaar voor zijslapers en rugslapers. 

Boxkussen
Boxkussens zijn uitermate bekwaam voor mensen met rug- en/of nekklachten. Een boxkussen heeft in tegenstelling tot een normaal hoofdkussen immers een opstaande boord, welke het gat tussen je nek en hoofd foutloos opvult. Vooral door rug- en zijslapers wordt een boxkussen altijd als kostelijk ervaren.

Overige informatie
Om de vulling van je kussen luchtig en onbevangen te houden, schud je het kussen dagelijks op. Mocht het nodig zijn is het kussen zelfs te wassen in de wasmachine op een maximale temperatuur van 40°C. Hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Extra informatie
Merk

Ritssluiting

Ja

Wasvoorschrift

Ja, op 40° C

Geschikt voor droger

Ja, lage temperatuur

Slaaphouding

Materiaal tijk

100% Polyester Microvezel

Eigenschap

, ,

Materiaal vulling

Stevigheid

Medium

Vulgewicht

800 gram

EAN

8717456003203

Denk ook aan...

-22%
69,99

2 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-23%
99,00

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-45%
59,99

6 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-34%
-25%
-67%
9,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen