Boxspring Chandler – 160 x 210

1.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8abf2215b34c
Beschrijving
De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het eersterangs kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een voordelig van luxuryfoam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de hechtheid Medium en Stevig. Zelf kan je selecteren welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren menig hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitstekend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt van hoge klasse HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De Boxspringset Chandler heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en hedendaagse uitstraling.   

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras volslagen onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang potentieel plezier van.

Levering op maat
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur bezorgd. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur onder afgeleverd.

Extra informatie
Merk

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7 zone pocketvering

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

100% Zuivere Bio-katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm