Boxspring Chandler – Creme – 140 x 210

1.179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 38fde42e21fb Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspring Chandler

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het meest gewaardeerde kan worden geregeld. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxuryfoam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn beschikbaar in de stevigheid Medium en Stevig. Zelf kan je selecteren welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren diverse hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot stevige bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is vervaardigd van hoge klasse HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen centimeter hoog. De tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De Boxspringset Valerie heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en hedendaagse uitstraling.   

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op maat
Standaard leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7 zone pocketvering

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

100% Zuivere Bio-katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm