Boxspring Felix – Comfort – Antraciet – 180 x 200

1.199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663260JA
Beschrijving

Informatie Boxspring Felix – Comfort

Iedereen weet dat het hebben van een betrouwbare nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt, is een optimaal bed uiterst belangrijk.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet uniek vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en ultiem buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keus welke topper je meer prima vind voor jouw nachtrust We bieden immers drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 cm kerndikte, acht cm absolute dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een gehele dikte van 8 cm, ventileert ultiem, is niet te zacht of te stevig 
twee – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, 10 cm totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien cm, natuurlijke ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
3 – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 centimeter kerndikte, 10 cm complete dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een totale dikte van 10 centimeter, mooie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in volmaakt twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord is handgemaakt en heeft moderne blokken. Het hoofdbord is 110 cm hoog en steekt aan beide kanten 5 centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang toevallig genot van.

Levering op maat
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en geplaatst in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je materieel tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Harde box

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

3D-air ventilatieband

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105663260JA