Boxspring Fergus – Met Opbergruimte – 140 x 200

799,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087398
Beschrijving

Boxspring Fergus – Met Opbergruimte

100 nachten proefslapen
Eerst even uittesten of dit bed wel bij je past? Je kan 100 nachten proefslapen op deze glansrijke boxspring. Zo kun je uitgebreid proberen of jullie een match zijn! Is het bed toch niet volkomen wat je ervan had verwacht? Dan komen wij de boxspring gewoon weer bij je ophalen en dat geheel kosteloos. Eventuele al gemaakte kosten als verzend- en montagekosten kunnen helaas niet meer gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke luxe boxen van 30 centimeter hoog. En wat deze boxen zo uniek maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is heerlijk multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg handig; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant optimaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij voor je het weet een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook geschikt maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf centimeter hoog en 5 cm breed.

Het matras
Het matras is gecreëerd van pocketveren met 300 pocketveren per m2 en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere delen die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten, waardoor het matras met hetzelfde gewicht dieper kan terugveren. Bij een pocketveringkernmatras zijn de diverse veren afzonderlijk verpakt in geweven zakjes. De veren zijn tonvormig en in verschillende rijen opgesteld. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de allerlei comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is er een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketveren worden afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gefabriceerd van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een 4 cm koudschuim kern en heeft een totale hoogte van zes centimeter. De topper bedekt het absolute bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is gecapitonneerd en heeft een eigentijdse en prachtige uitstraling. Doordat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de absolute boxspring een knus effect. 

Levering op formaten
Standaard aflevering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland) en België. We leveren de boxspring tot aan je voordeur. Mocht je in een flat of appartement wonen, dan wordt de boxspring beneden bij de portiekdeur afgeleverd.

Montagekeuze (+ €50,-)
Voor een korte extra bedrag komen we de boxspring niet alleen bij je afleveren, maar tillen we hem mede naar een kamer naar keuze én zetten we hem voor je in elkaar. Het gesjouw en getimmer kun je dus harmonieus aan ons overlaten. En na afloop nemen we ook al het verpakking weer mee. Wat wil je nog meer?

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087398

Denk ook aan...

-44%
24,99

3 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen