Boxspring Fergus – Met Opbergruimte – 160 x 200

999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087404ja
Beschrijving

Boxspring Fergus – Met Opbergruimte

100 nachten proefslapen
Eerst even testen of dit bed wel bij je past? Je kan 100 nachten proefslapen op deze luxueus boxspring. Zo kun je uitgebreid testen of jullie een match zijn! Is het bed toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan komen wij de boxspring gewoon weer bij je ophalen en dat geheel gratis. Eventuele al gemaakte kosten als verzend- en montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet meer gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een gloednieuw bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 30 centimeter hoog. En wat deze boxen zo exceptioneel maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is gemoedelijk multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg probleemloos; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenzijde optimaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijv. aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede bekwaam maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter uiteenlopend.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m2 en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere delen die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten, waardoor het matras met hetzelfde gewicht dieper kan terugveren. Bij een pocketveringkernmatras zijn de verschillende veren afzonderlijk verpakt in geweven zakjes. De veren zijn tonvormig en in meerdere rijen opgesteld. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de meerdere comfortzones ontstaan. Door de verscheidene rijen en de losse pocketveren is er een buitengewoon soepel en fijn buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketveren worden afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is vervaardigd van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een 4 cm koudschuim kern en heeft een volle hoogte van zes cm. De topper bedekt het totale bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is gecapitonneerd en heeft een trendy en comfort uitstraling. Doordat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de volle boxspring een knus effect. 

Levering op formaat
Standaard levering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland) en België. We leveren de boxspring tot aan je voordeur. Mocht je in een flat of appartement wonen, dan wordt de boxspring beneden bij de portiekdeur afgeleverd.

Montagekeuze (+ €50,-)
Voor een bondige meerprijs komen we de boxspring niet alleen bij je afleveren, maar tillen we hem ook naar een kamer naar keuze én zetten we hem voor je in elkaar. Het gesjouw en getimmer kun je dus harmonieus aan ons overlaten. En na afloop nemen we mede al het verpakking weer mee. Wat wil je nog meer?

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087404ja

Denk ook aan...

-62%
29,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-40%
59,99

4 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-6%
299,00

5 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

-44%
49,99

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-27%