Boxspring Fergus – Met Opbergruimte – 180 x 200

1.049,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087411
Beschrijving

Boxspring Fergus – Met Opbergruimte

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo zeldzaam maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is uniek multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg functioneel; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant maximaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief bedien en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk onder andere aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook betrouwbaar maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 centimeter uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per vierkante meter en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere delen die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten, waardoor het matras met hetzelfde gewicht dieper kan terugveren. Bij een pocketveringkernmatras zijn de brede veren afzonderlijk ingepakt in geweven zakjes. De veren zijn tonvormig en in meerdere rijen opgesteld. Deze rijen wisselen in kracht waardoor de verschillende comfortzones ontstaan. Door de verscheidene rijen en de losse pocketveren is er een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketveren worden afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gemaakt van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een vier centimeter koudschuim kern en heeft een gehele hoogte van 6 centimeter. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is gecapitonneerd en heeft een modieuze en prachtig virtuositeit. Doordat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de maximale boxspring een knus effect. 

Levering op maat
Standaard levering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. We leveren de boxspring tot aan je voordeur. Mocht je in een flat of appartement wonen, dan wordt de boxspring beneden bij de portiekdeur afgeleverd.

Montagekeuze (+ €50,-)
Voor een kleine meerprijs komen we de boxspring niet alleen bij je afleveren, maar tillen we hem ook naar een kamer naar optie én zetten we hem voor je in elkaar. Het gesjouw en getimmer kun je dus harmonieus aan ons overlaten. En na afloop nemen we ook al het verpakking weer mee. Wat wil je nog meer?

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087411