Boxspring Fergus – Met Opbergruimte – Antraciet – 180 x 200

1.049,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087411 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspring Fergus – Met Opbergruimte

100 nachten proefslapen
Eerst even testen of dit bed wel bij je past? Je kan 100 nachten proefslapen op deze schitterend boxspring. Zo kun je uitgebreid testen of jullie een match zijn! Is het bed toch niet volkomen wat je ervan had verwacht? Dan komen wij de boxspring gewoon weer bij je ophalen en dat totaal gratis. Eventuele al gemaakte kosten als verzend- en montagekosten kunnen helaas niet meer gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo exceptioneel maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is aangenaam multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg domweg; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenzijde extreem openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij voor je er erg in hebt een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bruikbaar maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 cm breed.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m2 en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere delen die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten, waardoor het matras met hetzelfde belasting dieper kan terugveren. Bij een pocketveringkernmatras zijn de allerlei veren afzonderlijk verpakt in geweven zakjes. De veren zijn tonvormig en in diverse rijen opgesteld. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de meerdere comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is er een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketveren worden afgedekt door een voordelig comfortschuim. 

De topper
Deze topper is gecreëerd van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een 4 cm koudschuim kern en heeft een maximale hoogte van zes centimeter. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is gecapitonneerd en heeft een hedendaagse en briljant virtuositeit. Doordat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect. 

Levering op afmeting
Standaard levering door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België. We leveren de boxspring tot aan je voordeur. Mocht je in een flat of appartement wonen, dan wordt de boxspring beneden bij de portiekdeur afgeleverd.

Montagekeuze (+ €50,-)
Voor een korte meerprijs komen we de boxspring niet alleen bij je afleveren, maar tillen we hem ook naar een kamer naar keus én zetten we hem voor je in elkaar. Het gesjouw en getimmer kun je dus vredig aan ons overlaten. En na afloop nemen we bovendien al het verpakkingsmateriaal weer mee. Wat wil je nog meer?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087411

Denk ook aan...

-53%
149,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

129,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%
19,99

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-9%
209,00

1 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen