Boxspring – Isabeau – Lounge – 140 x 210

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 684e1b72f00d
Beschrijving
De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de steun van het lijf het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxuryfoam.

De matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de sterkte medium en grondig. Zelf kan je vaststellen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren uiteenlopende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan bovendien een medium tot behoorlijke bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd van hoge niveau HR50 koudschuim. De topper is hierom zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het perfecte materiaal om toppers van te maken. Het is buitengewoon veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar ook ultiem comfort.

Het tijk van het topmatras is gemaakt van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Isabeau heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueuze en hedendaagse uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 centimeter dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

Denk ook aan...

-33%
-48%
129,00

2 beoordelingen

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

-60%
29,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-34%
99,00

4 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen