Boxspring – Isabeau – Lounge – 160 x 210

1.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5903aaa4446e
Beschrijving
De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het royale voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het eersterangs kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxuryfoam.

De matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de stevigheid medium en grondig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt van hoge kaliber HR50 koudschuim. De topper is om die reden zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het perfecte materiaal om toppers van te maken. Het is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede steun, maar bovendien ultiem comfort.

Het tijk van het topmatras is gemaakt van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Isabeau heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en moderne uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 centimeter dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm