Boxspring – Isabeau – Lounge – 180 x 200

1.399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 533979c3b0b9
Beschrijving
De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxuryfoam.

De matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de hechtheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren uiteenlopende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan tevens een medium tot stevige bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd van hoge klasse HR50 koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het volmaakte uitrusting om toppers van te maken. Het is uitermate veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen propere ondersteuning, maar mede extreem luxe.

Het tijk van het topmatras is ontworpen van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Isabeau heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een prachtig en hedendaagse uitstraling. Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, is approximatief acht centimeter dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm