Boxspring – Isabeau – Lounge – Antraciet – 160 x 200

1.199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: e484745c27c4
Beschrijving

Informatie Boxspring – Isabeau – Lounge

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 pocketveren-boxen van 30 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme winst van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxuryfoam.

De matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de vastheid medium en potig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot behoorlijke bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele luxe zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd hoogwaardig HR50 koudschuim. De topper is hierom zo’n 9 cm hoog. Koudschuim is het ideale materiaal om toppers van te maken. Het is uiterst veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen bevredigende ondersteuning, maar ook optimaal comfort.

Het tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Isabeau heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een prachtig en hippe uitstraling. Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, is ongeveer acht cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

Denk ook aan...

-23%
-44%
-42%
69,99

7 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-42%
-28%
129,00

6 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen