Boxspring – Isabeau – Lounge – Antraciet – 180 x 200

1.399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 533979c3b0b9 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspring – Isabeau – Lounge

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het royale profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een voordelig van luxuryfoam.

De matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn beschikbaar in de stevigheid medium en sterk. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren uiteenlopende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan tevens een medium tot behoorlijke bodem.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontworpen van hoge kaliber HR50 koudschuim. De topper is om die reden zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het ideale materiaal om toppers van te maken. Het is uiterst veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen propere ondersteuning, maar mede optimaal luxe.

Het tijk van het topmatras is ontworpen van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Isabeau heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxe en hippe uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

Denk ook aan...

-9%
-17%
119,95

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 weken