Boxspring Kids – Donkerblauw – Blauw – 90 x 200

499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105625992
Beschrijving

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee vlakke comfort boxen van twintig centimeter hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, hierin is geen vering o.i.d. in bevestigd.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 centimeter en de hoogte van het hoofdbord is 100 centimeter. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim maximaal ademt.

De topper
Het is aan jou de beslissing welke topper je meer betrouwbaar vind voor jouw nachtrust. We bieden immers twee toppers aan; de doorgaans topper is een comfortschuim topper en als alternatief hebben we de HR topper. 
Standaard comfortschuim topper: deze topper heeft een totale dikte van vijf cm, ventileert maximaal, is niet te zacht of te stevig.
De HR topper: deze topper heeft een volle dikte van 8 centimeter, uitstekende ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en minder kans op kuilvorming.
De meerprijs voor de koudschuim topper is €150,-

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 100 centimeter en de breedte is gelijk aan de formaat van de box.

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat aanvullende service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim of HR

Topper hoogte

5 cm of 8 cm

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

100 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105625992

Denk ook aan...

-23%
999,00

7 beoordelingen

Levertijd: PRE-ORDER MET KORTING 3-4 weken

-14%
299,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-69%
8,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen