Boxspring Medina – Met Opbergruimte – 160 x 200

1.249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105682841JA
Beschrijving

Boxspring Medina – Met Opbergruimte

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met een onderbox van 28 centimeter hoog. De opbergruimte is domweg te bereiken via het handvat aan de voorzijde van de boxspring. Er wordt gebruikt gefabriceerd van een speciaal liftmechanisme wat er voor zorgt dat het matras behalve moeite omhoog gaat zodat deze ook stabiel blijft als de boxspring geopend is. Hierdoor is dit bed afgeschermd en zeer bekwaam voor ouderen. Aan de zijkant van het matras zitten extra bevestigingspunten om ervoor te waken dat je matras niet regelrecht verschuift als je bij de opbergruimte wilt komen. Ook zit de topper geïntegreerd in het matras zodat deze er mede niet van af valt als je je bed geopend hebt.

Het frame van dit boxspring is gefabriceerd van kwalitatief staal en is extra verstevigd op negen bevestigingspunten.

Het matras
Premium Opbergboxspring Monaco heeft een uniek, speciaal gewoven matras. Dankzij de nieuwste technologieën en bouw van het matras slaap je gezellig comfortabel. De speciale bonellveren waken voor de keurige drukverdeling waardoor de juiste balans van het lichaamsgewicht
wordt gegarandeerd.

Het is een stevig liggend matras en wordt gecreëerd van bij uitsluiting van de mooiste materialen. Er wordt zoveel soms bedien gefabriceerd van ecologische en milieuvriendelijke materialen.

De zijkanten zijn meegestoffeerd in hetzelfde luxueus stof als de rest van de boxspring. De patroon van de onderboxen zie je terug komen aan de zijkanten van het matras wat zorgt voor een extra luxueus look.

Naast de unieke kenmerken van het matras zorgt de Hyper contour schuim voor extra comfort.

Het hoofdbord
De unieke hoofdbord is handgemaakt en van hoge klasse. Het luxueuze design zorgt ervoor dat de boxspring het hoogtepunt van je slaapkamer wordt. Het hoofdbord heeft een hoogte van ca. 132 cm en een dikte van ca. 12 centimeter.

Onderhoud
Om zo lang toevallig van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Levering op maat 
De boxsprings worden standaard overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50,-)
Bij deze boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Kernbox

Hoogwaardig staal

Aantal verenbox

Geen

Kern matras

Aantal veren matras

1000 per m²

Aantal comfortzones

Topper kern

Topper hoogte

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

ca. 132 cm

Dikte hoofdbord

ca. 12 cm

Hoogte poten

ca. 6 cm

Hoogte box

ca. 28 cm

Hoogte matrassen

ca. 30 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

ca. 66-67 cm

EAN

8720105682841JA

Denk ook aan...

-12%
-57%