Boxspring Met Opbergruimte – Urus – Antraciet – 140 x 200

799,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242087398 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspring Met Opbergruimte – Urus

Highlights boxspring Urus
Goedkoopste van Nederland
Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte
Inclusief 6cm dikke HR koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Opbergruimte

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. 
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een fonkelnieuw bed?

De boxen en de opbergruimte
Deze boxspring wordt overgedragen met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo zeldzaam maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is gezellig multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg probleemloos; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant betrouwbaar openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijv. aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede bekwaam maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en vijf centimeter breed.

Het matras
Het matras is gebouwd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde zwaarte. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de diverse rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en betrouwbaar buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. 

De topper
Deze topper is ontworpen van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een vier cm koudschuim kern en heeft een totale hoogte van zes cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper waakt voor een magnifiek ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord is gecapitonneerd en heeft een hedendaagse en luxueus virtuositeit. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect. 

Levering €29,99
Standaard bezorging door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen potentieel tot aan depot vasteland) en België. De boxspring wordt tot aan je voordeur gebracht. Mocht je in een flat of appartement wonen, wordt de boxspring bij de portiekdeur beneden afgeleverd.   

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

geen

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8719242087398

Denk ook aan...

-28%
129,00

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen

-32%
-24%
319,00

5 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-33%
39,99

1 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen