Boxspring Olivia – 180 x 200

1.249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: f583b23dba39
Beschrijving
Een artistieke boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die luxueus en zomers aanvoelt. Deze boxspring is gefabriceerd met de mooiste materialen om een propere nachtrust voor jou te garanderen! 
 
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de keurige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een kersvers bed?
 
De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het royale voordeel van een pocketvering matras is dat de steun van het lijf het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten los van elkaar in hoesjes ingepakt, welke aan elkaar zijn gelijmd.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de eersterangs ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe leuker deze support is. Dit matras beschikt over 300 veren per m2.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je onderliggende matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt kwalitatief HR Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n 8 cm hoog.

Deze stijlvolle boxspring is gefabriceerd van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en hedendaagse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden 8 cm uit en is vijftien cm dik.

Levering op maat
De boxsprings worden standaard overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat additionele service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm