Boxspring Olivia – Antraciet – 180 x 210

1.349,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: c2cd1ceddb15
Beschrijving

Informatie Boxspring Olivia

Een trendy boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die luxe en warm aanvoelt. Deze boxspring is gefabriceerd met de beste materialen om een goede nachtrust voor jou te garanderen! 
 
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet excentriek vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een nieuw bed?
 
De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het forse profijt van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het mooiste kan worden meestal. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten los van elkaar in hulsjes verpakt, welke aan elkaar zijn gelijmd.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes ingepakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de belangrijkste support biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 300 veren per m2.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je onderliggende matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gebouwd van hoge klasse HR Koudschuim. De topper is hierom zo’n 8 cm hoog.

Deze smaakvolle boxspring is ontwikkeld van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en hedendaagse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden acht cm uit en is 15 cm dik.

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar selectie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm