Boxspring Reno – Met Opbergruimte – Antraciet – 140 x 200

849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105612497JA
Beschrijving

Informatie Boxspring Reno – Met Opbergruimte

Heb je een bondig appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en opbergruimte
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 vlakke luxe boxen van 25 cm hoog. Wat deze boxen zo zeldzaam maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaliter is dit loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg handzaam; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een exceptioneel veermechanisme blijft de bovenzijde extreem openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij voor je het weet een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding of je schoenencollectie. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 60 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De kunststof pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de brede veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verscheidene rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de menig rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim.

De topper
Deze topper is gebouwd van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een vier centimeter koudschuim kern en heeft een totale hoogte van zes cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een sensationeel ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft een modieuze en prachtig look. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect. Het hoofdbord steekt aan beide kanten vijf cm uit, dus reken 10cm in totaal extra.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras betrouwbaar onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang potentieel genot van.

Levering op maat
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze ( +€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

EAN

8720105612497JA

Denk ook aan...