Boxspring Reno – Met Opbergruimte – Antraciet – 160 x 200

949,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105612503
Beschrijving

Informatie Boxspring Reno – Met Opbergruimte

Heb je een kort appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 25 cm hoog. Wat deze boxen zo buitengewoon maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaliter is dit loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg domweg; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een exceptioneel veermechanisme blijft de bovenkant betrouwbaar openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding of je schoenencollectie. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 60 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook bekwaam maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De kunststof pootjes zijn twaalf centimeter hoog en vijf centimeter uiteenlopend.

Het matras
Het matras is ontwikkeld van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op vele rijen. Deze rijen wisselen in intensiteit waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een uitermate soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim.

De topper
Deze topper is gemaakt van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een vier cm koudschuim kern en heeft een complete hoogte van zes cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een sensationeel ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft een nieuwerwetse en prachtige uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de volle boxspring een knus effect. Het hoofdbord steekt aan beide kanten 5 centimeter uit, dus reken 10cm in geheel extra.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te omkeren. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang soms genot van.

Levering op maat
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze ( +€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat additionele service aan. Voor een kleine extra bedrag wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

EAN

8720105612503

Denk ook aan...

-20%
-11%
799,00

1 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-69%
-58%
24,99

6 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen