Boxspring Reno – Met Opbergruimte – Antraciet – 180 x 200

1.149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105612510JA
Beschrijving

Informatie Boxspring Reno – Met Opbergruimte

Heb je een bondig appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast en een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Een boxspring met opbergruimte is dan echt een uitkomst.

De boxen en opbergruimte
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van 25 cm hoog. Wat deze boxen zo uitermate maakt, is de opbergruimte beneden de matrassen. Normaliter is dit loze ruimte, maar deze boxspring is door de opbergruimte multifunctioneel.
Het openen van de opbergruimte gaat erg aangenaam; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een zeldzaam veermechanisme blijft de bovenzijde maximaal openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief utiliseer en zo heb jij voor je er erg in hebt een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding of je schoenencollectie. De opties zijn eindeloos! 

De instaphoogte van het bed is ca. 60 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede mogelijkheid4 maakt voor ruimtes waar het qua breedte wat krapper is. De kunststof pootjes zijn 12 cm hoog en vijf cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de vele veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een gunstig comfortschuim.

De topper
Deze topper is gebouwd van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een 4 cm koudschuim kern en heeft een volle hoogte van zes cm. De topper bedekt het volledige bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
Dit hoofdbord heeft een hedendaagse en comfort uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de volledige boxspring een knus effect. Het hoofdbord steekt aan beide kanten 5 centimeter uit, dus reken 10cm in geheel additionele.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans gebracht over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze ( +€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 110 kg per persoon

Kernbox

Houten frame, Opbergruimte

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Keuze

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

EAN

8720105612510JA