Boxspring Royal Comfort – Antraciet – 140 x 200

1.049,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105663277JA
Beschrijving

Informatie Boxspring Royal Comfort

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt, is een optimaal bed ontzettend belangrijk.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet aangenaam vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 25 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en fijn buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketveren kernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De topper
Het is aan jou de keuzemogelijkheid welke topper je meer geschikt vind voor jouw nachtrust We bieden namelijk drie soorten toppers aan bij deze top boxspring; 
1 – Standaard comfortschuim topper (6 centimeter kerndikte, 8 cm maximale dikte) – De standaard comfortschuim topper heeft een totale dikte van acht centimeter, ventileert prettig, is niet te zacht of te stevig 
2 – Luxe Hybride Koudschuim topper (8 cm kerndikte, tien cm totale dikte)  – De hybride koudschuim topper is een mix van koudschuim en gelfoam en heeft een totale dikte van tien cm, klassieke ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. 
drie – Luxe NASA Traagschuimtopper (8 cm kerndikte, tien cm totale dikte) – De NASA topper is een traagschuimtopper en heeft een absolute dikte van tien cm, fraaie ventilatie en luchtcirculatie, heeft een zeer lange levensduur en vermindert de kans op kuilvorming. Vergeleken met de HR topper vormt de NASA traagschuimtopper zich meer naar je lijf.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in totaal 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft trendy, diepe knopen die zorgen voor een beweegelijke look in je slaapkamer. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras minimaal één keer per maand om te draaien. Zo krijg je geen doorligplekken in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Levering op afmeting
De boxsprings worden doorgaans bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

Tot 110 kg per persoon

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim, Polyether

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Polyester, 3D Ventilatieband

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

10 – 12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

25 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

64 cm

EAN

8720105663277JA