Boxspring Yuna – 140 x 210

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: c92a2ac17553
Beschrijving

Boxspring Yuna

Een comfortabele boxspring kan ook nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de ideale uitbreiding aan jouw slaapkamer! 
 
De boxen
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke laag comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit waakt ervoor dat het matras zich aanpast aan het belasting van de gebruiker. De veren worden apart in vorm geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is bruikbaar voor publiek die wat zwaarder zijn.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de belangrijkste steun biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze ondersteuning is. Dit matras bezit over 280 veren per vierkante meter en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een betrouwbare, duurzame vitaliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim ultiem ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is ideaal.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontworpen van hoge niveau comfortschuim. De topper is hierdoor zo’n zes cm hoog.

Het hoofdbord
Deze artistieke boxspring is ontworpen van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en hedendaagse look! Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, steekt aan beide zijden vijf cm uit en is 14 cm dik.

Levering op maat
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm