Boxspring Yuna – 140 x 220

1.179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: fcd8fb041604
Beschrijving
Een aangenaame boxspring kan mede nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de volmaakte toevoeging aan jouw slaapkamer! 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de rijkelijke match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een fonkelnieuw bed?

De boxen
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke goedkoop comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere zwaarte hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. De veren worden apart in conditie geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is juist voor gegadigden die wat zwaarder zijn.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hulsjes ingepakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de beste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 280 veren per vierkante meter en heeft om die reden een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame buigzaamheid. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim maximaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gebouwd hoogwaardig comfortschuim. De topper is hierom zo’n zes cm hoog.

Het hoofdbord
Deze smaakvolle boxspring is gemaakt van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een gespannen en nieuwerwetse look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is veertien cm dik.

Levering op afmeting
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm