Boxspring Yuna – Grijs – 160 x 220

1.179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 29c12349fc4f
Beschrijving

Informatie Boxspring Yuna

Een comfortabele boxspring kan mede nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de ideale toevoeging aan jouw slaapkamer! 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke laag comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het zwaarte van de gebruiker. De veren worden apart in vorm gebracht en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is geschikt voor gegadigden die wat zwaarder zijn.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste winst van een pocketvering matras is dat deze de meest gewaardeerde ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze support is. Dit matras beschikt over 280 veren per m2 en heeft om die reden een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame vitaliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim optimaal ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt van hoge klasse comfortschuim. De topper is hierdoor zo’n 6 centimeter hoog.

Het hoofdbord
Deze smaakvolle boxspring is gemaakt van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en actuele look! Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is 14 cm dik.

Levering op omvang
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle schik nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm

Denk ook aan...

-29%
299,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-60%