Boxspring Yuna – Grijs – 180 x 220

1.179,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 5d72a00da05c
Beschrijving

Informatie Boxspring Yuna

Een comfortabele boxspring kan ook nog eens super artistiek zijn! Deze boxspring is de perfecte toevoeging aan jouw slaapkamer! 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de volmaakte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke goedkoop comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua constructie; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere gewicht hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het zwaarte van de gebruiker. De veren worden apart in constructie geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is prima voor publiek die wat zwaarder zijn.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hoesjes verpakt zijn. Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de voornaamste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze support is. Dit matras bezit over 280 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een goede, duurzame energie. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim fijn ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is perfect.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gecreëerd van hoge kaliber comfortschuim. De topper is hierdoor zo’n 6 cm hoog.

Het hoofdbord
Deze eigentijdse boxspring is gemaakt van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en moderne look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden vijf cm uit en is veertien cm dik.

Levering op formaat
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm