Boxspring Yuna – Grijs – 200 x 210

1.229,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: caf141eefa1e
Beschrijving

Informatie Boxspring Yuna

Een genoeglijke boxspring kan ook nog eens super stijlvol zijn! Deze boxspring is de ideale bijvoeging aan jouw slaapkamer! 

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gemoedelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een gloednieuw bed?

De boxen
Het matras is gevuld met bonellveren afgedekt met een dikke voordelig comfortschuim. Bonellveren zijn te vergelijken met zandlopers qua vorm; ze zijn aan de uiteinden dikker dan in het midden. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere massa hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het zwaarte van de gebruiker. De veren worden apart in constructie geleverd en zijn stugger dan pocketveren. Dit matras is bruikbaar voor mensen die wat zwaarder zijn.

Het matras
De kern van het matras is gevuld met pocketveren, welke zijn afgedekt met comfortschuim. Een pocketvering matras is een matras met veren, die afzonderlijk in hulsjes verpakt zijn. Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de mooiste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras beschikt over 280 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

Het matras heeft een afdeklaag van comfortschuim. Comfortschuim biedt een betrouwbare, duurzame vitaliteit. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim ultiem ademt. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is ideaal.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is ontwikkeld van hoge klasse comfortschuim. De topper is om die reden zo’n zes centimeter hoog.

Het hoofdbord
Deze stijlvolle boxspring is ontwikkeld van grijze stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een krappe en modieuze look! Het hoofdbord is 110 cm hoog, steekt aan beide zijden 5 cm uit en is veertien cm dik.

Levering op maat
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat additionele service aan. Voor een luttele extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

120 kg per persoon

Kernbox

Bonelvering

Aantal verenbox

Kern matras

Aantal veren matras

280 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

14 cm

Hoogte poten

5 cm

Hoogte box

32 cm

Hoogte matrassen

17 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

54 cm