Boxspringset – Axel – Lounge – Antraciet – 140 x 200

999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 781eb4b48a58 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Axel – Lounge

Highlights boxspringset Axel
Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de stevigheid medium en stevig. Zelf kan je selecteren welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 500 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot sterke bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de steun van het lichaam het beste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een voordelig van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd hoogwaardig HR50 koudschuim. De topper is om die reden zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het volmaakte materiaal om toppers van te maken. Het is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar ook optimaal luxe.

Het tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Axel heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een schitterend en hedendaagse look. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is ongeveer 8 cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Uniek! Gratis Thuismontage
Bestel nu de boxspringset Frig en bezit van gratis thuismontage t.w.v €99,99! De boxspring wordt voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar optie. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm