Boxspringset – Axel – Lounge – Antraciet – 140 x 210

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 684e1b72f00d Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Axel – Lounge

Highlights boxspringset Axel
Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de stevigheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 500 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan bovendien een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het flinke voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lichaam het mooiste kan worden ordelijk. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gemaakt kwalitatief HR50 koudschuim. De topper is hierdoor zo’n 9 centimeter hoog. Koudschuim is het overmatige materiaal om toppers van te maken. Het is uiterst veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar ook ultiem comfort.

Het tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Axel heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een schitterend en moderne uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is ongeveer acht cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Uniek! Gratis Thuismontage
Bestel nu de boxspringset Frig en bezit van gratis thuismontage t.w.v €99,99! De boxspring wordt voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar optie. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm