Boxspringset – Axel – Lounge – Antraciet – 180 x 210

1.499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 9f99df96241f Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset – Axel – Lounge

Highlights boxspringset Axel
Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de hechtheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 500 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot grondige bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een laag van luxuryfoam.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is vervaardigd kwalitatief HR50 koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. Koudschuim is het ideale materiaal om toppers van te maken. Het is buitengewoon veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen betrouwbare ondersteuning, maar mede ultiem comfort.

Het tijk van het topmatras is gemaakt van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Axel heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een schitterende en stijvolle virtuositeit. Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, is approximatief 8 centimeter dik en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Uniek! Gratis Thuismontage
Bestel nu de boxspringset Frig en voldoende van kosteloos thuismontage t.w.v €99,99! De boxspring wordt voor je geplaatst en geplaatst in de kamer naar optie. 

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

250 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

4 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

63 cm

Denk ook aan...