Boxspringset Barcelona – Antraciet – 140 x 200

1.099,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105677151 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Barcelona

 
Highlights boxspringset Barcelona

100 nachten proefslapen
Gestoffeerde Boxen
Luxe Pocketvering matrassen
Inclusief circa 7cm topper

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de overmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een nieuw bed?

De boxen 
De boxspring wordt gebracht met twee pocketgeveerde boxen die mee gestoffeerd met het zeer luxueuze meubelstof. De onderboxen zijn verstevigd op verschillende bevestigingspunten voor een extra lange levensduur. De boxen hebben maar liefst 360 pocketveringen per m2 wat voor een 
rijkelijke nachtrust zal oppassen.

Het matras
De matrassen zijn pocketvering matrassen, 20cm hoog en met 360 pocketveringen per m2. De matrassen zijn voorzien van zeven comfortzones waardoor je lichaam zeer volslagen ondersteund wordt.
De matrassen worden in Nederland geproduceerd en ontwikkeld. Dit matras heeft 7 comfortzones welke een extra support op de zeven zwaartepunten van je lijf. 
De pocketveringen zijn verpakt in anti-schimmel hulsjes wat zorgt voor een optimale hygiëne

De topper
Het meegeleverde topdekmatras is van 100% comfortschuim met een totale hoogte van het topdekmatras is 6/7 cm, ook is het topdekmatras voorzien van ritssluiting. 
Het topdekmatras is anti-allergisch en bevat een stevige kern van comfortschuim. Let op: Het tijk van de topper kan afwijken van het tijk op de afbeeldingen. 

Onderhoud
Om zo lang soms van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras optimaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang soms amusement van.

Levering op omvang +€49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Je wordt 3 tot 5 werkdagen voor de uiterlijke leverdatum gecontacteerd om een afspraak in te plannen voor het afleveren van je boxspring. 
Hou rekening met de maten van de boxspring en de ruimtes waar deze door heen moet. Let op: Dit hoofdbord bestaat uit 1 geheel en steekt aan beide zijdes van de boxspring 
tien centimeter uit. 

Primaviera Deluxe

Primaviera, de slaapbeleving die hoort bij bij uw persoonlijke design. Het merk biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan menig nachten.
De boxsprings van Primaviera onderscheiden zich. Weldadig luxe en support, een geweldige ventilatie en een doordachte, modieuze ontwerp. De boxsprings en het buitengewone bedtextiel van  Primaviera  zijn gebouwd van kwaliteitsmaterialen. Je ontwaakt met wakkere energie, een rusten lichaam en verfriste levenskracht. Primaviera, zo perfect kan slapen zijn!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Fsc-gecertificeerd hout

Aantal verenbox

N.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

360 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7-zones

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

circa 7 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

Circa 120 cm

Dikte hoofdbord

circa 13 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

circa 30 cm

Hoogte matrassen

circa 20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

Circa 65 cm

EAN

8720105677151