Boxspringset Barcelona – Antraciet – 140 x 220

1.349,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105677458JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Barcelona

 
Highlights boxspringset Barcelona

100 nachten proefslapen
Gestoffeerde Boxen
Luxe Pocketvering matrassen
Inclusief ongeveer 7cm topper

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet kostelijk vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

De boxen 
De boxspring wordt overgedragen met twee pocketgeveerde boxen die mee gestoffeerd met het zeer luxueuze meubelstof. De onderboxen zijn versterkt op allerlei bevestigingspunten voor een extra lange levensduur. De boxen hebben maar liefst 360 pocketveringen per m2 wat voor een 
uitstekende nachtrust zal waken.

Het matras
De matrassen zijn pocketvering matrassen, 20cm hoog en met 360 pocketveringen per m2. De matrassen zijn voorzien van zeven comfortzones waardoor je lijf zeer optimaal ondersteund wordt.
De matrassen worden in Nederland geproduceerd en gemaakt. Dit matras heeft zeven comfortzones welke een extra ondersteuning op de 7 zwaartepunten van je lichaam. 
De pocketveringen zijn verpakt in anti-schimmel hoesjes wat zorgt voor een optimale reinheid

De topper
Het meegeleverde topdekmatras is van 100% comfortschuim met een totale hoogte van het topdekmatras is 6/7 centimeter, ook is het topdekmatras voorzien van ritssluiting. 
Het topdekmatras is anti-allergisch en bevat een stevige kern van comfortschuim. Let op: Het tijk van de topper kan afwijken van het tijk op de afbeeldingen. 

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang soms lol van.

Levering op omvang +€49,99
De boxsprings worden doorgaans gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een aflever afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Je wordt 3 tot vijf werkdagen voor de uiterlijke leverdatum gecontacteerd om een afspraak in te plannen voor het afleveren van je boxspring. 
Hou rekening met de maten van de boxspring en de plekken waar deze door heen moet. Let op: Dit hoofdbord bestaat uit 1 totaal en steekt aan beide zijdes van de boxspring 
tien centimeter uit. 

Primaviera Deluxe

Primaviera, de slaapbeleving die ressorteert bij uw persoonlijke vormgeving. Het merk biedt u de volmaakte afsluiting van uw dag en geeft glans aan menig nachten.
De boxsprings van Primaviera onderscheiden zich. Weldadig comfort en ondersteuning, een daverende ventilatie en een doordachte, hedendaagse vormgeving. De boxsprings en het buitengewone bedtextiel van  Primaviera  zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Je ontwaakt met wakkere kracht, een relaxen lichaam en verfriste levenskracht. Primaviera, zo foutloos kan slapen zijn!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Fsc-gecertificeerd hout

Aantal verenbox

N.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

360 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7-zones

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

circa 7 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

Circa 120 cm

Dikte hoofdbord

circa 13 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

circa 30 cm

Hoogte matrassen

circa 20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

Circa 65 cm

EAN

8720105677458JA