Boxspringset Barcelona – Antraciet – 160 x 200

1.149,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105677199 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Boxspringset Barcelona

 
Highlights boxspringset Barcelona

100 nachten proefslapen
Gestoffeerde Boxen
Luxe Pocketvering matrassen
Inclusief ongeveer 7cm topper

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de mooie match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, potentiele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een fonkelnieuw bed?

De boxen 
De boxspring wordt gebracht met twee pocketgeveerde boxen die mee gestoffeerd met het zeer comfort meubelstof. De onderboxen zijn gefortificeerd op meerdere bevestigingspunten voor een extra lange levensduur. De boxen hebben maar liefst 360 pocketveringen per m2 wat voor een 
mooie nachtrust zal oppassen.

Het matras
De matrassen zijn pocketvering matrassen, 20cm hoog en met 360 pocketveringen per m2. De matrassen zijn voorzien van zeven comfortzones waardoor je lichaam zeer maximaal ondersteund wordt.
De matrassen worden in Nederland gecreëerd en gebouwd. Dit matras heeft 7 comfortzones welke een extra ondersteuning op de zeven zwaartepunten van je lichaam. 
De pocketveringen zijn verpakt in anti-schimmel hoesjes wat zorgt voor een optimale reinheid

De topper
Het meegeleverde topdekmatras is van 100% comfortschuim met een totale hoogte van het topdekmatras is 6/7 centimeter, mede is het topdekmatras voorzien van ritssluiting. 
Het topdekmatras is anti-allergisch en bevat een stevige kern van comfortschuim. Let op: Het tijk van de topper kan afwijken van het tijk op de afbeeldingen. 

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras geschikt onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting +€49,99
De boxsprings worden standaard overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een lever afspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€50
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en geplaatst in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Je wordt drie tot vijf werkdagen voor de uiterlijke leverdatum gecontacteerd om een afspraak in te plannen voor het afleveren van je boxspring. 
Hou rekening met de formaten van de boxspring en de vertrekken waar deze door heen moet. Let op: Dit hoofdbord bestaat uit 1 geheel en steekt aan beide zijdes van de boxspring 
tien centimeter uit. 

Primaviera Deluxe

Primaviera, de slaapbeleving die behoort bij uw persoonlijke vormgeving. Het merk biedt u de ideale afsluiting van uw dag en geeft glans aan vele nachten.
De boxsprings van Primaviera onderscheiden zich. Weldadig luxe en ondersteuning, een magnifieke ventilatie en een doordachte, modieuze ontwerp. De boxsprings en het heerlijke bedtextiel van  Primaviera  zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. Je ontwaakt met wakkere energie, een ontspannen lijf en verfriste levenskracht. Primaviera, zo foutloos kan dutten zijn!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Fsc-gecertificeerd hout

Aantal verenbox

N.v.t

Kern matras

Aantal veren matras

360 pocketveren per m²

Aantal comfortzones

7-zones

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

circa 7 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

Circa 120 cm

Dikte hoofdbord

circa 13 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

circa 30 cm

Hoogte matrassen

circa 20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

Circa 65 cm

EAN

8720105677199